Categorie foto Autotransporters

Autotransporters

Producten in deze categorie

Veelzijdige autotransporter bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bent u veel bezig met auto transport voor uw bedrijf of in uw privé tijd? Dan is een autotransporter voor u een goed hulpmiddel. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft veel verschillende autotransporters voor verschillende soorten gebruikers. Als u namelijk dagelijks auto’s vervoert, dan heeft u waarschijnlijk specifiekere wensen dan wanneer u slechts af en toe gebruikt maakt van de transporter. De verschillen in de modellen zitten hem vooral in de grootte van de wagens, maar ook vooral in de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor een autotrailer

Het assortiment autotrailers is behoorlijk breed. Zo hebben we enkelas en tandemas autotransporters. Vervoert u met name zware auto’s op de trailer? Dan is een tandemas transporter aan te raden. Als u vooral lichte auto’s vervoert, dan heeft u voldoende aan een enkelas autotrailer. Daarnaast onderscheiden we vlakke autotransporters en kantelbare autotransporters. Bij de vlakke modellen zitten rijplaten inbegrepen, die in een slede onder de laadvloer opgeslagen kunnen worden. De kantelbare modellen zakken tot de grond zodat de auto in kwestie er eenvoudig opgereden kan worden.

De autoambulance aanpassen naar uw wensen

Buitenom de verschillende types autoambulances die wij hierboven al even noemden, kunt u de wagen ook nog eens aanvullen met vele opties en accessoires. Een van de meest voorkomende opties is de lier. U kunt hierbij kiezen tussen een elektrische of een handlier, maar beiden doen in principe hetzelfde: U kunt er de auto mee op de aanhanger trekken. Vooral voor autogarages en handelaren die niet-werkende auto’s vervoeren, is dit vaak een gewenste optie. Daarnaast is het ook nog mogelijk om extra bindogen, autospanbanden en wielstoppers te kiezen voor uw nieuwe autoambulance.

U heeft dus veel keuzes te maken als u een autotransporter wilt aanschaffen. Iedereen heeft zijn eigen wensen en wij helpen u graag door advies te geven over wat het beste past bij u. Bezoek de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland om onder het genot van een bak koffie uw wensen met ons te bespreken.

PAK Schore voor uw autotransporter in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw autotrailer in Noord-Brabant.