Categorie foto Actiemodellen tandemas

Actiemodellen tandemas

Producten in deze categorie

Tandemas bakwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een goedkope tandemas bakwagen? Dan heeft Aanhangwagens Zuid-Holland speciaal voor u een aantal mooie aanbiedingen op een rij gezet. Met ons uitgebreide aanbod kan Aanhangwagens Zuid-Holland voor u de beste zijn, maar ook de goedkoopste. De keuze is aan u, wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze tandemas bakwagen aanbiedingen.

Mogelijkheden voor tandemas bakwagen aanbiedingen

Wilt u een degelijke aanhanger kopen die net iets meer kilo’s aan kan? Een tandemasser aanhanger is dan een prima oplossing. Door de dubbele assen heeft de tandemasser een hoger laadvermogen en tegelijk ook betere stabiliteit. De tandemas bakwagens zijn te verkrijgen tot een totaalgewicht van 2700 kilogram. Met deze zwaarder uitgevoerde modellen kunt u zonder enige moeite en geheel veilig de gewenste vracht vervoeren. De meeste van deze modellen zijn geremd, maar u kunt ook kiezen voor een ongeremde variant. Uiteraard heeft een ongeremde variant geen hoger laadvermogen. De keuze is geheel aan u.

Lengtematen van een tandemasser zitten tussen de 2,5 en 3 meter. Bij de beplating heeft u keuze tussen aluminium of PPL wanden. Daarnaast zijn de tandemas bakwagens uit te breiden met vele accessoires zoals kentekenklemmen, disselsloten of een ladingnet. Als u veel tuinafval gaat vervoeren, dan zijn loofrekken aan te raden.

Ziet u tussen onze tandemas bakwagen aanbiedingen niet het type waar u naar op zoek bent? Bekijk dan het reguliere aanbod tandemassers. Verder hebben wij met regelmaat occasions in de verkoop. Let wel op, de doorlooptijd van deze wagens is zeer kort. Bent u op zoek naar een tweedehands model? Houd dan onze occasion aanhangwagens goed in de gaten.

Benieuwd wat voor tandemas bakwagen aanbieding bij u past? Kom dan gerust eens langs voor advies bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor tandemas bakwagen aanbiedingen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw tandemasser aanbieding in Noord-Brabant.