Categorie foto Actiemodellen koelaanhanger
Er zijn geen producten in deze categorie.

Mogelijkheden voor koelaanhangwagen aanbiedingen

Ons assortiment koelaanhangers is breed. Een groot aantal modellen uit het aanbod, loopt ook mee als actiemodel. Uiteraard zoekt u een koelaanhangwagen die past bij uw werkzaamheden. Vandaar dat wij naast een lage prijs, ook nog eens vele extra opties aanbieden. De koelaanhangers van Aanhangwagens Zuid-Holland zijn standaard opgebouwd uit dikke geïsoleerde wanden en daken en hebben bovendien een zware koelmotor. Wanneer de wagen stilstaat kan de koelmotor worden aangesloten op het stroomnet. Vandaar dat deze gekoelde aanhangwagens ook zeer geschikt zijn als mobiele koelkast wanneer u bijvoorbeeld op een evenement staat.

Zoals gezegd zijn de wagens standaard al voorzien van vele extra’s, maar ook als u nog opties wenst is dit natuurlijk mogelijk. Wilt u namelijk ook tijdens het rijden kunnen koelen? Dan bouwen wij er zonder problemen een generator voor u op. Verder kunt u de wagens uitbreiden met een extra ladingvastzetsysteem, vleeshangsysteem, schappen – voor het opbergen van producten –, een oprijklep of een geïsoleerde vloer.

Ziet u tussen onze koelaanhangwagen aanbiedingen niet het type staan waar u naar op zoek bent? Bekijk dan het reguliere aanbod koelaanhangers.

Wilt u toch een goedkope koelaanhanger kopen? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. Onder het genot van een bak koffie spreken we uw wensen door. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor uitgebreid advies. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw goedkope koelaanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor koelaanhangwagen aanbiedingen in Noord-Brabant.