Aanhanger in Leiden kopen? Veelzijdig aanbod bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bent u in de regio Leiden op zoek naar een aanhanger? Kom dan eens naar Aanhangwagens Zuid-Holland, wij hebben een ruime keuze in aanhangers in Leiden . Voor iedere soort vracht en belasting hebben we specifieke modellen voor u in voorraad. U vindt bij ons een geschikte aanhangwagen voor ieder budget. Ook als u een aanhanger wilt huren of liever een tweedehandse wilt kopen in Leiden, kunnen wij u helpen.

Vraag online een offerte op maat op of kom eens langs in onze showroom in Roosendaal, waar u alle aanhangers kunt aanschouwen en uittesten. Uiteraard staan we u graag met professioneel advies bij in uw beslissing. We hebben veel aanhangers op voorraad, zodat een vlugge levering van onze aanhangwagens in Leiden gegarandeerd is.

Ruim aanbod in soorten aanhangers in Leiden

Wanneer u een aanhanger in regio Leiden zoekt, dan heeft u bij Aanhangwagens Zuid-Holland een grote keuze in verschillende categorie(en), grootte en kwaliteitsklassen. Bent u op zoek naar een open of gesloten aanhangwagen? Volstaat een enkelas aanhanger, of is een tandemas aanhangwagen beter geschikt voor de vrachtsoort en -massa die u wilt kunnen vervoeren? Wellicht kunt u het beste een kipper of schamelwagen gebruiken voor het soort vracht en gewicht. Wanneer u geen wielen naast de bak wilt, dan hebben wij ook een plateauwagen in onze collectie.

Heeft u een specifieke vracht te vervoeren? Wij hebben bijvoorbeeld ook aanhangwagens in Leiden specifiek voor het veilig transporteren van vee, boten, motoren en auto's. Ook voor een specifieke verkoopwagen, bagagewagen, koelaanhangwagen en bloemenwagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vaak is een standaard aanhangwagen de best passende optie, maar mocht u toch niet de juiste aanhangwagen vinden in ons assortiment, dan zetten we onze monteurs graag voor u aan het werk om de aanhangwagen precies aan te passen zodat deze past uw werkzaamheden en wensen.

Waar moet u rekening mee houden bij het aankopen van een aanhangwagen in Leiden ?

Als u in de omgeving van Leiden een aanhanger wilt aanschaffen, kunt u het best goed overwegen waarvoor de aanhanger vooral gebruikt zal worden. Aan de hand daarvan is er namelijk al een goede selectie te maken, zo kunt u makkelijker een keuze maken tussen de verschillende modellen en afmetingen aanhangers die wij verkopen in Leiden.

Als u weet welke klussen u vooral met uw aanhangwagen uit gaat voeren, is er ook direct een richtlijn van het maximale gewicht. Dit helpt u bij het maken van een keuze tussen een enkelas of een tandemas aanhanger, ook weet u dan of u moet gaan voor een geremde of ongeremde aanhangwagen. Bedenk u dat uw keuze ook gevolgen heeft voor het voertuig dat de aanhanger trekt. Vaak mogen voertuigen tot ongeveer 400 kg ongeremd trekken. Dit gewicht is inclusief het netto gewicht van de aanhanger. Een geremde aanhanger is geschikter wanneer u een zwaardere massa wilt vervoeren. Het is hierbij wel van belang om in bezit te zijn van het juiste rijbewijs.

Ook bepaalt het soort vracht of u beter voor een open of gesloten aanhangwagens in Leiden kiest. Met een gesloten aanhanger bent u zeker dat u uw goederen kunt vervoeren, of het weer meewerkt of niet. Ook kunt u in een gesloten aanhanger uw goederen beter op elkaar stapelen en kunt u deze goed afsluiten. Een open aanhanger is daarentegen vaak weer lichter qua gewicht en goedkoper in aanschaf.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet precies welke soort aanhanger in Leiden voor u het meest geschikt is? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland in Roosendaal. Hier kunt u alle soorten aanhangwagens zelf zien en uitproberen. Uiteraard is ons team beschikbaar om te helpen met deskundig advies bij het maken van de juiste keuze.

Tweedehands aanhangwagens in Leiden kopen

Wanneer u een tweedehands aanhangwagen aankoopt, dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u een goede aankoop doet. Niet altijd zijn tweedehands aanhangers van goede kwaliteit in de omgeving Leiden. Een kapotte as, verbogen frame, versleten wiellagers, verbogen dissel, slecht functionerende verlichting, beschadigde banden, verroeste onderdelen, slecht werkende remmen... Het zijn maar enkele voorbeelden van mankementen die u bij aanhangwagens op de tweedehands markt kunt tegenkomen. Zorg dus dat u dit niet overkomt. Ga ook altijd na of het chassisnummer, typeplaatje en kentekenbewijs ter plaatse is en juist is.

Maar bij Aanhangwagens Zuid-Holland hoeft u daar niet bang voor te zijn! Alle tweedehands aanhangers worden uitvoerig nagekeken door onze monteurs, en zij zorgen ervoor dat de aanhangers aan alle BOVAG criteria van kwaliteit en veiligheid voldoen. U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende gebruikte open en gesloten aanhangers, kippers, transporters en paardentrailers. Koop bij ons een aanhanger en u kunt er zeker van zijn dat u nog vele jaren plezier zult hebben van uw gebruikte aanhanger van Aanhangwagens Zuid-Holland!

Bekijk onze collectie in Leiden op onze website

Wanneer u op zoek bent naar een aanhangwagen regio Leiden voor uw specifieke klus, dan zit u bij Aanhangwagens Zuid-Holland goed. U vindt hier een volledig en allerhande aanbod aanhangwagens, die te leveren zijn in Leiden. Wij hebben vele soorten en formaten aanhangers, dus wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig hebt.

U kunt bij ons aanhangers in Leiden aanschaffen, zowel nieuw als tweedehands, echter kunt u ze ook bij ons huren. Huren is perfect wanneer u een aanhangwagen in Leiden voor niet zo’n lange tijdsduur kunt gebruiken. U kunt bij ons paardentrailers, koelaanhangers, huif aanhangers, open en gesloten trailers, tandemas aanhangers en multitransport aanhangwagens bij ons huren. Ook voor verschillende accessoires en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, evenals voor keuring en herstelwerkzaamheden door onze ervaren en deskundige monteurs.

Ons aanbod is overzichtelijk terug te vinden op onze website, u kunt er alle specificaties per aanhanger gemakkelijk terugvinden. Bent u specifiek op zoek naar een goedkope aanhanger in Leiden, kijk dan zeker eens naar onze actiemodellen! Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom te Roosendaal. Wij zijn elke werkdag geopend tot 17.30 uur; op zaterdag zij we er tot 14.00 uur.