Categorie foto Koelaanhanger

Er zijn geen producten in deze categorie.

Koelaanhanger huren bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Heeft u extra (externe) koelruimte nodig bijvoorbeeld omdat u een evenement gaat organiseren? Dan kunt u bij Aanhangwagens Zuid-Holland tegen een interessant tarief een koelaanhanger huren. Een koelaanhangwagen is ideaal voor het gekoeld vervoeren van producten, daarnaast kunnen de wagens ook dienstdoen als extra koelruimte.

De koelaanhangwagens die u bij Aanhangwagens Zuid-Holland huurt zijn zeer compleet. Wij bieden twee verschillende verhuurmodellen aan. We hebben namelijk twee tandemas varianten, ieder met een totaalgewicht van 2500 kilogram. Het verschil zit hem in de lengte en in de breedte. We hebben namelijk een drie meter lange en een vier meter lange variant. Kies dus voor de variant die het beste past bij de goederen die u wilt gaan vervoeren.

Koelaanhangwagen huren voor rijbewijs BE

Het totaalgewicht van de koelaanhangwagens is 2500 kilogram. Wilt u dus een koelaanhangwagen huren? Dan moet u in het bezit zijn van een BE rijbewijs. Wij vragen altijd om uw rijbewijs wanneer wij u een aanhangwagen verhuren, hierin kunnen we geen uitzonderingen maken. Voor meer informatie over het rijden met een aanhanger en welk rijbewijs u daarvoor nodig hebt, verwijzen wij u graag naar onze veelgestelde vragen.

Koelaanhangwagen kopen?

Gebruikt u zodanig vaak een koelaanhanger dat het voor u interessanter is om er één aan te schaffen? Dan bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland ook aan het juiste adres. Kijk eens in ons assortiment koelaanhangwagens. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over een bepaald model. Neem dan contact met ons op.

Wanneer u een koelaanhangwagen wilt huren dient u deze zelf op te halen en terug te brengen in Hellevoetsluis. Wilt u dat wij de aanhanger op locatie komen brengen en weer ophalen? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Indien dit toch het geval is, geef dit dan aan bij de reservering.

Aanhangwagens Zuid-Holland streeft naar de beste service. Wij helpen u graag wanneer u koelaanhanger wilt huren. Neem contact met ons op via onze website, of bezoek onze showroom op Industrieterrein Kickersbloem ll te Hellevoetsluis. U kunt ons vinden aan de Christiaan Huygensweg 27.